Ronny's pasta met veldsla en geitenkaas
Ingredienten: (2 pers.):
200 gr pasta (volkoren)
2 teentjes knoflook, gehakt
2 lente-uitjes, stukjes
1 zakje veldsla
geitenkaas
olijfolie
basilicum
(evt. walnoten)
Bereiding:
Pasta koken. Als de pasta bijna klaar is, in grote pan (wok) knoflook en lentui aanbakken in (veel) olijfolie. Evt. provencaalse tuinkruiden toevoegen. Pasta afgieten en door knoflook/lentui scheppen. Op het laatste moment een zakje veldsla en gebrokkelde geitenkaas erdoorheen scheppen en nog *heel* even door laten warmen; veldsla moet knapperig blijven. Blaadjes basilicum en scheutje olijfolie om het af te maken. Eventueel geroosterde walnoten erover strooien.
Receptnummer: 4005 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: ronny
Opmerking:
Ook lekker met waterkers of spinazie i.p.v. veldsla.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept