Nieuws   Zoeken 

Astrid's tagliatelle met gerookte kip
Ingredienten: (4 pers.):
150 gr grookte kip
250 gr mascarpone
6 el verse kruiden (bijv. dille, basilicum, bieslook, peterselie)
75 gr rucola
zout en versgemalen zwarte peper
350 gr verse pasta of gedroogde pasta
50 gr pijnboompitten
Bereiding:
Snijd de gerookte kip in dunne reepjes.Smelt de mascarpone in een pan met dikke bodem. Voeg de kruiden en de kipreepjes toe. Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op het pak.Giet de pasta af en roer de saus direct door de pasta. Meng de rucola door de pasta en bestrooi met de pijnboompitten.
Eet smakelijk.
Receptnummer: 4013 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Astrid Stegeman
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept