Nieuws   Zoeken 

Sonja's kip champignonragout
Ingredienten: (2 pers.):
200 gr. kipfilet of kalkoen
150 gr. champignons
1 uitje
olie
1 eetlepel bloem
1 dl kippe bouillon (van 1/2 bouillonblok)
150 ml yoghurt (op kamertemperatuur)
peper/zout
Bereiding:
Kipfilet in reepjes snijden, champignons in vieren en uitje fijn snipperen. Uitje fruiten en vervolgens kipfilet meebakken. Champignons toevoegen en even meebakken. Bloem erdoor mengen en vervolgens onder roeren de bouillon toevoegen. 5 minuten laten pruttelen. Pan van het vuur halen en yoghurt toevoegen. Op laag pitje opwarmen. Eventueel peper en zout naar smaak toevoegen. Eet smakelijk.
Receptnummer: 4024 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: Sonja
Opmerking:
Erg lekker met rijst of krieltjes en gekookte broccoli.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept