Nieuws   Zoeken 

Sophie's lasagne met kabeljauw en paprika
Ingredienten: (4 pers.):
1 rode en 1 groene paprika,
2 teentjes knoflook,
1 grote ui,
3 eetlepels olie,
3 eetlepels bloem,
1 theelepel paprikapoeder,
een halve liter visbouillon,
100 gr monchou roomkaas
350 gr kabeljauwfilet,
200 gr geraspte kaas,
groene lasagnevellen
Bereiding:
paprika's en ui in kleine stukjes snijden. Olie verhitten en de parika en ui 10 minuten zachtjes laten bakken. Knoflookteentje erboven uitpersen en de parikapoeder erdoor roeren. De bloem toevoegen en even laten pruttelen. Dan scheutje voor scheutje de bouillon toevoegen en er een saus van maken. Verkruimel de monchou, en laat de saus 10 minuten zachtjes pruttelen. De vis in kleine stukjes snijden, en aan de saus toevoegen. Tot slot 2\3 van de geraspte kaas door de saus roeren. Maak een lasagne van de vissaus en de lasagnevellen. Strooi de rest van de kaas over de lasagne. Bak de lasagne in een voorverwarmde oven (200 graden) in 45 minuten goudbruin
Receptnummer: 4030 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Sophie Cremers
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept