Nieuws   Zoeken 

Roel's omelet met tomaten en mozzarella
Ingredienten: (4 pers.):
300 g tomaten
125 g mozzarella
1 ui
2 knoflookteentje
1 bosje basilicum
8 eieren
2 el melk
zout en peper
4 el olijfolie
Bereiding:
De tomaten in vieren snijden,de kern en zaadjesv verwijderen. Het vruchtvlees in stukken snijden. De mozarella laten uitlekken en in stukjes snijden. De ui, knoflook en basilicum fijnsnijden. De eieren loskloppen en goed vermengen met de melk. Zout en peper toevoegen. 2 ommeletten bakken en hierover de helft van de ingrediƫnten gebruiken: de olie in een koekepan verhitten en hierin de ui- en knoflooksnippers bakken. Het basilicum even meebakken. De eieren mengen met de tomaten en de helft van het mengsel in de pan gieten op een laag vuur ongeveer 5 min bakken. De kaas erover strooien en nogmaals 5 min. bakken zodat de kaas smelt. De omelet op een bord laten glijden op een tweede bord omkeren en vervolgens weer in de pan laten glijden. In 3 min. afbakken.
Receptnummer: 4047 | Categorie: Lunchgerecht | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 40 min. | Meer recepten van: Paepen Roel
Opmerking:
OOk met paprika en schapenkaas is deze omelet lekker. De paprika in stukjes snijden en met de ui bakken. En met de kaas net zoals met de mozarella.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept