Nieuws   Zoeken 

Sophie's kabeljauwschotel met groene kruiden en boerenkaas
Ingredienten: (4 pers.):
600 gr kabeljauwfilet
1 groene paprika
1 rode paprika
2 stengeltjes prei
1 bosje lente ui
2 eetlepels gehakte kervel
2 eetlepels fijngehakte peterselie
1 el olie
5 eieren
2 dl creme fraiche
1 theelepel kerriepoeder
100 gr geraspte boerenkaas
peper en zout
Bereiding:
Spoel de kabeljauw af en dep deze droog. Snijd de vis in stukken. De paprika's in stukjes, de prei en de lente ui in smalle ringetjes. meng de paprika met de prei, de lente ui, kervel en peterselie. Verwarm de oven voor op 180 graden. Vet een ovenschaal in en schep hierin de helft van het groentemengsel. Leg hierop de stukken kabeljauw. Verdeel de rest van de groente over de vis. Klop de eieren los met de creme fraiche, peper en zout en de kerriepoeder. Giet het eiermengsel over de visschotel en verdeel de geraspte kaas hierover. Ze de schaal 35 tot 40 minuten in de oven totdat het gerecht goudbruin en gaar is. Lekker met gebakken aardappeltjes.
Receptnummer: 4062 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Sophie Cremers
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept