Nieuws   Zoeken 

Ronny's gevulde paprika met mozarella
Ingredienten: (2 pers.):
1 grote rode paprika
1 teen knoflook
2 tomaten
1 bol mozarella
basilicumblaadjes
peper, olijfolie
Bereiding:
Snij paprika in de lengte doormidden (probeer het steeltje eraan te laten, dat oogt goed). Evt. bijsnijden zodat ze blijven staan en beide helften gevuld kunnen worden. Teentje knoflook fijnhakken en over de paprika-bodems verdelen. Tomaten doormidden snijden, kroontje verwijderen. In elke halve paprika een tomaat. Bestrijken met olijfolie en in de oven in ca 45 minuten op 180 graden zacht laten worden. Paprika uit de oven halen en mozarella over beide helften verdelen, dan nog vijf minuten terug in de oven om de kaas warm te laten worden. Daarna bestrooien met de fijngesneden blaadjes verse basilicum en peper.
Receptnummer: 4064 | Categorie: Voorgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 60 min. | Meer recepten van: Ronny
Opmerking:
Als, na zo'n 5 minuten werk, de paprika eenmaal in de oven staat, heb je er weinig omkijken meer naar. Hij moet lang in de oven maar zo wordt-ie heel lekker zacht.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept