Nieuws   Zoeken 

Sophie's jambalaya met kip en garnalen
Ingredienten: (4 pers.):
1 pot Chicken Tonight Mexicaans
2 el olie
300 gr kipfilet in stukjes
100 gr champignons in plakjes
200 gr rijst
1 courgette
1\2 tablet kippebouillon
100 gr garnalen
peterselie
tabasco
Bereiding:
Olie verhitten, en de kipfilet goudbruin bakken. Voeg de courgette en de champignons toe en de laat de groente nog even meebakken. Roer de rijst erdoor en roerbak het geheel 1 minuut. Voeg de Chicken Tonight, 41\2 dl warm water, de bouillontablet en eventueel wat tabasco toe, en smoor het gerecht in 25 minuten gaar. Mocht het te droog worden kun je altijd nog wat water toevoegen. Voeg de garnalen toe en strooi er wat peterselie over
Receptnummer: 4071 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees/Vis | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Sophie Cremers
Opmerking:
lekker met een knapperige salade met mais.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept