Nieuws   Zoeken 

Sophie's kabeljauw in limoensaus
Ingredienten: (4 pers.):
1 ui, 1 limoen
3 dl visbouillon,
1\2 dl witte wijn
2 laurierblaadjes
1 eetlepel diepvries dille
400 gr kabeljauwfilet
een beetje olie
50 gr verse roomkaas
50 gr roomkaas met kruiden
Bereiding:
Pel en snipper de ui. Was de limoen goed af en snijd de schil heel dun af. Snijd de helft van de schil in dunne reepjes. pers de limoen uit. Breng in een pan de bouillon, met de wijn, 1 el limoensap, de laurierblaadjes, de dille en een stukje limoenschil aan de kook. leg de kabeljauw erin en pocheer de vis in 15 minuten. Verhit een beetje olie in een pan, en fruit de ui. Roer er 1\2 dl visbouillon (uit de vis-pan) doorheen, en laat de beiden roomkazen smelten in de saus. Voeg de limoenreepjes toe en laat ze warm worden. Leg de vis op een schaal en schenk de saus erover.
Receptnummer: 4077 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Sophie Cremers
Opmerking:
Lekker met puree en verse bospeen.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept