Nieuws   Zoeken 

Sophie's risotto met garnalen
Ingredienten: (4 pers.):
1 grote ui
1 rode paprika
300 gr broccoli
4 el olie
300 gr risottorijst
1 teentje knoflook
1 blikje tomatenpuree (70 gr)
6 dl visbouillon (van tablet)
200 gr garnalen
150 gr roomkaas met kruiden
zout peper nootmuskaat
Bereiding:
Pel en snipper de ui, snijd de paprika in kleine stukjes. Verdeel de broccoli in kleine roosjes, en snijd de stronken in kleine stukjes. Verhit de olie in een pan en fruit de ui. Bak de rijst al omscheppend mee, tot de korrels glazig zijn. Pers de knoflook erboven uit en roer de tomatenpuree erdoor. Voeg beetje voor beetje de bouillon toe. Schep de paprika en de broccoli erdoor en kook de rijst in 20 minuten zachtjes gaar. Schep de garnalen en de verse roomkaas met kruiden door de risotto en blijf roeren tot de kaas gesmolten is. Brengt de risotto op smaak met zout, peper en nootmuskaat.
Receptnummer: 4079 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Sophie Cremers
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept