Nieuws   Zoeken 

Beppie's wrapper met rosbief en avocadosalade
Ingredienten: (4 pers.):
6 - 8 eetl. olijf-slasaus.
2 tomaten.
1 rijpe avocado.
2 eetl. fijngehakte bieslook.
2 eetl. fijngehakte (verse) koriander.
1 eetl. citroensap.
hot peppersauce.
peper/zout.
4 bloemtortilla's.
100 gr. rosbief.
Bereiding:
Snijd de tomaten in vieren, verwijder de zaadjes en snijd de tomaten in reepjes. Snijd de avocado in stukjes. Roer in een kom 2 eetl. olijf-slasaus met de bieslook, koriander en het citroensap tot een dressing, breng op smaak met enkele druppels hot peppersauce, zout en peper. Schep de avocado en tomaat erdoor. Spreid de bloemtortilla's uit en bestrijk ze royaal met olijf-slasaus. Leg de plakjes rosbief erop. Schep de avocadosalade als een lange streep in het midden. Vouw de zijkanten van de bloemtortilla's over de vulling en rol de tortilla's op. Snijd de tortilla's schuin door en leg ze op vier bordjes.
Receptnummer: 4137 | Categorie: Lunchgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Beppie Soeurt-Bax
Opmerking:
Dit is een recept uit het Remia-boekje. Je kunt er eindeloos mee variƫren. Vervang de rosbief bijv. door gerookte kipfilet of gerookte zalm en schep deze in stukjes door de avocadosalade. Je kunt dan de tortilla's bestrijken met olijf-slasaus met yoghurt. (Ook als snack is dit erg lekker!) Eet smakelijk!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept