Nieuws   Zoeken 

Caroline's andijvie ovenschotel
Ingredienten: (2 pers.):
350 gr. andijvie
500 gr. aardappels
400 gr. gehakt
1 rode paprika
peper
zout
geraspte kaas
melk
nootmuskaat
Bereiding:
Kook de aardappels en pureer ze met de melk en de nootmuskaat tot een smeuige puree Roerbak ondertussen het gehakt met een snufje zout en peper en voeg aan het eind de paprika in kleine vierkante blokjes er aan toe. Roerbak dit ongeveer 3 minuutjes. Voeg er tenslotte de andijvie bij tot het geslonken is. Verdeel dit mengsel over de bodem van een ovenschaal. De aardappelpuree leg je eroverheen en tenslotte bestrooi je het geheel met de geraspte kaas. Zet het nog even 15 minuutjes in de oven (200 C) en smullen maar! Eet smakelijk!
Receptnummer: 4139 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 40 min. | Meer recepten van: Caroline
Opmerking:
Kook de aardappels met zout zoals je gewend bent.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept