Nieuws   Zoeken 

Sophie's fusilli met zalm en gorgonzolasaus
Ingredienten: (4 pers.):
400 gr fusilli
1 kruidenbouillontablet
300 gr broccoli in kleine stukjes
2 preien in ringen gesneden
50 gr boter
1 teentje knoflook
1 blikje zalm
1 groot bekertje creme fraiche
1 tl basilicum
150 gr gorgonzola
1 dl kookroom
Bereiding:
boter smelten. Teentje knoflook uitpersen en toevoegen aan de boter. Prei en broccoli toevoegen en 10 minuten roerbakken. Fusilli in bouillontablet gaar laten koken. Zalm schoonmaken en vermengen met de creme fraiche en de basilicum. De gorgonzola in de kookroom laten smelten. Fusilli uit laten lekken. Vermengen: fusilli, zalmmengsel, groente en de gorgonzolasaus.
Receptnummer: 4141 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Sophie Cremers
Opmerking:
Serveer het met een lekkere frisse salade.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept