Nieuws   Zoeken 

Margot's haasje op wijze van de chef
Ingredienten: (2 pers.):
Varkenshaasje (200gr per persoon)
Bloemkool en/of broccolli
Mosterd met dragon
Ingredienten voor kaassaus
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 200° (hetelucht) Leg het vlees in een ovenschotel, bestrijk met mosterd en leg er enkele nootjes boter op Bestrooi met peper Schuif in de oven en laat +/- 25 à 30 minuten braden Was de groenten en kook ze gaar Maak ondertussen de kaassaus - kruid met peper en muskaatnoot Giet de saus over de gaargekookte groenten Dien op met gebakken aardappelen Smakelijk
Receptnummer: 4194 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Margot
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept