Nieuws   Zoeken 

Een, twee, drie-menu van Jenny
Ingredienten: (4 pers.):
4 kalkoenschnitzels
1 zakje Maggi uiensoep
4 dl. slagroom
1 blik perziken op sap
Bereiding:
Leg in een ingevette ovenschaal de helft van de grof gesneden stukken kalkoenschnitzel. Strooi de helft van het zakje uiensoep erover. Dan de andere helft van de kalkoenschnitzel er op leggen en het restant van de uiensoep erover heen strooien. Giet de slagroom erover en zet de schotel 50 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden. Leg dan de halve perziken op de schotel en zet die nog 10 minuten in de oven. Heerlijk met allerlei soorten rijst.
Receptnummer: 4204 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 55 min. | Meer recepten van: Jenny Corbeek
Opmerking:
De voorbereiding kost maar een minuut of tien.
Het is een echt snelklaar recept en bij ons wordt er altijd van gesmuld.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept