Tagliatelle van Danielle
Ingredienten: (2 pers.):
250 gr. tagliatelle
zout, peper
250 gr. champignons
bosje lente-uitjes
knoflook
boter
ontbijtspek, in blokjes
1/8 l. slagroom
100 gr. mon chou
provencaalse kruiden
olijven
evt. bieslook
Bereiding:
kook de tagliatelle beetgaar, snijd de champignons in plakjes en de lente-uitjes in ringen, snipper de knoflook verhit de boter in de pan en bak de spekblokjes knapperig voeg de champignon, lente-ui en knoflook toe en roerbak even roer de slagroom erdoor en de mon chou, voeg wat zout, peper en de kruiden toe en laat de saus 5 minuten zachtjes pruttelen snijd de olijven in vieren en voeg ze toe aan de saus schep de tagliatelle door de saus en garneer het geheel met bieslook EET SMAKELIJK !
Receptnummer: 4208 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Danielle
Opmerking:
het is wel machtig, dus voor 3 'kleine' eters heb je zeker ook voldoende
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept