Nieuws   Zoeken 

Reina's kabeljauw goulash
Ingredienten: (4 pers.):
500 gr. kabeljauw (diepvries of vers)
2 uien
1 teentje knoflook
4 tomaten
2 paprika's
50 gr. margarine
40 gr. bloem
1/2 ltr. (vis)bouillon
1 theel. paprikapoeder
peper en zout
peterselie
Bereiding:
Snijd uien en knoflook fijn en fruit deze lichtbruin in de margarine. Snijd de paprika's in dunne reepjes en smoor ze met het paprikapoeder 5 min. mee. Voeg 4 dl. (vis)bouillon toe en breng dit aan de kook. Doe de bloem bij de rest van de koude bouillon en roer dit glad. Bind hiermee de saus. Snijd de kabeljauwfilet in blokjes, de tomaten in stukjes en voeg dit bij de saus. Laat dit op een matig vuur in 10 min. gaar worden. Roer voorzichtig om de vis niet stuk te maken. Maak het op smaak af met peper, zout en peterselie. Lekker met rijst of puree en een frisse salade.
Receptnummer: 4235 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 25 min. | Meer recepten van: Reina
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept