Nieuws   Zoeken 

Marlies' tagliatelli met paddestoelenroomsaus
Ingredienten: (4 pers.):
kipfilet (+/- 400 gram)
bakje champignons
bakje gemengde paddestoelen
pak groen/witte tagliatelli (Honig)
zakje tagliatelli roomsaus (Honig)
0,25 liter melk
1/2 zakje geraspte kaas
pot gedroogde italiaanse kruiden
1 knoflookteentje
peper en zout
olijfolie
Bereiding:
Snijd de kipfilet in kleine stukjes en marineer deze in een marinade van olijfolie, fijngesneden knoflookteentje en flink veel gedroogde italiaanse kruiden. Snijd intussen de champignons en gemengde paddestoelen in plakjes of reepjes. Kook de tagliatelli in ruim water en evt. bouillonblokje. Roerbak de gemarineerde kipfilet en haal deze uit de pan (even apart op een bord leggen). Roerbak dan de champignons en paddestoelen en breng op smaak met peper en zout. Voeg de kipfilet, de melk en het zakje roomsaus toe en laat even pruttelen. Op het laatste moment nog wat geraspte kaas toevoegen. Serveren met de tagliatelli.
Receptnummer: 4246 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Marlies
Opmerking:
Vegetarische variant: in plaats van kipfilet pijnboompitjes toevoegen. De pijnboompitten kort in een droge koekenpan lichtbruin roosteren en dan tegelijk met de saus aan de champignons/paddestoelen toevoegen.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept