Wilma's Griekse gehaktballetjes
Ingredienten: (2 pers.):
300 gram lamsgehakt ( of rundergehakt )
1 flinke plak feta
olie of boter
peper
zout
paneermeel
Bereiding:
Kruid het gehakt met peper en zout naar smaak. Beetje paneermeel erdoor. Snijd de feta in repen. Kneed de gehakballen zo dat je er een reepje feta in kunt vouwen. Beetje olie of boter in de koekepan en bak de gehaktballen in een kwartiertje gaar.
Receptnummer: 4254 | Categorie: Snack | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Wilma
Opmerking:
Een griekse salade en frietjes erbij...... alsof je op Kreta zit! Als je de balletjes wat kleiner maakt kun je hem ook bij de borrel serveren. Is weer eens wat anders dan bitterballen.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op https://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept