Ien's kaasfondue
Ingredienten: (2 pers.):
50 gr. boter
50 gr. bloem
250 gr. geraspte kaas
1 pakje boursin
1 beker zure room
1 bouillon blokje
1 bak champignons
peper
nootmuskaat
beetje peterselie
Bereiding:
Champignons schoonmaken en snijden. In een grote pan 5 a 10 min laten sudderen. Boter in een pan laten smelten. Bloem erbij roeren. Een beetje bij beetje 4 dl van het kookvocht erbij goed roeren. Zure room, geraspte kaas, peper, muskaat, peterselie en de champignons en boursin toevoegen dit met een houten lepel doorroeren. 5 min laten sudderen. Eet smakelijk.
Receptnummer: 428 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: ien
Opmerking:
lekker met perzik uit blik en stokbrood
ik heb dit recept ooit gekregen maar van wie ?
zeer de moete waard
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept