Nieuws   Zoeken 

Zalm met sinaasappelboter van Selina
Ingredienten: (4 pers.):
4 zalmfilets
50 g.boter
1 teen knoflook
koriander
peper en zout
verse peper
2 sinaasappels
Bereiding:
Bak de zalmfilets in 15 g boter,2 min.aan elke kant.Haal uit de pan en houd de stukken warm.Voeg aan het ovregebleven bakvet de geperste knoflookteen en schoon gemaakte peper toeHaal de zaadjes eruit) en laat die op een laag vuur sudderen. Voeg daarna het sap van 2 sinaasappels toe,kook dit alles op een hoog vuur met de helft in.Klop er 40 g koud boter door,maak op smaak en voeg een eetl.klein gesneden korianderblaadjes toe(of een thl.gedroogde)Leg de vis op de borden en schenk de saus erover.
Receptnummer: 4293 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Selina
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept