Nieuws   Zoeken 

Cote a los met wijnsaus van Cindy
Ingredienten: (4 pers.):
1400gr cote a los of 800gr dunne lende
2 sjalotten
0.5l rode wijn
0.5l rundsfond
wat boter teentje look
peper zout
Bereiding:
snij het teentje look in stukjes in steek ze in het vlees. Kruid het vlees met wat zout en peper(van de molen). Bak het vlees op de barbeque of onder de grill. Snij de sjalotten in kleine stukjes en laat ze glazig worden in de gesmolten boter. Voeg de wijn en de fond toe. Laat inkoken tot de helft van de hoeveelheid. Men mag eventueel een laurierblaadje toevoegen maar dat hangt van je smaak af. Dien dit alles op met vers gebakken frietjes en een frisse salade. Smakelijk
Receptnummer: 4311 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 35 min. | Meer recepten van: van landuyt cindy
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept