Nieuws   Zoeken 

Reina's Witlof variatie met tomaat en kaassaus
Ingredienten: (4 pers.):
8 struikjes witlof (ong.1200 gr.)
zout,
150 gr. ham
4 tomaten in plakjes
zakje kaassaus
Bereiding:
Struikjes wassen en in weinig water met snufje zout gaar koken (ong. 20 min) Intussen kaassaus maken volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking. Oven voorverwarmen op 180 gr. Witlof even uitlekken in een vergiet en de struikjes in een ovenschaal leggen. Verdeel de ham en de tomaat over de witlof. Schenk de kaassaus erover en ong. 15 minuten in de oven doorwarmen.
Receptnummer: 4319 | Categorie: Bijgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 35 min. | Meer recepten van: Reina
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept