eiersalade van loes
Ingredienten: (2 pers.):
ei
mayo
peper
zout
peterselie
Evt. zeer fijn gesnipperd sjalotje.
Verder: eiersnijder, peterseliemolen.
Bereiding:
Ei hard koken, pellen, met de eiersnijder eerst gewoon en dan overdwars in stukjes snijden. Lepel mayo er over (stukjes moeten herkenbaar blijven), peper, zout en peterselie er doorheen scheppen. Plus evt. uitje. Op toastjes, crackertjes o.i.d.als borrelhapje. Ook mogelijk als voorgerecht: in bergje midden op een bord, plukje peterselie er op, schijven komkommer er rondom en op elke schijf een doorgesneden kers-tomaatje. Met geroosterde boterham.
Receptnummer: 432 | Categorie: Snack | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 10 min. | Meer recepten van: Loes Westermann
Opmerking:
Heel suf recept, werk van niks, maar ik scoor er altijd mee. Er wordt steevast gevraagd wat voor bijzondere ingredienten er in zitten. Niet dus. Gebruik wel een goede kwaliteit mayonaise.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept