Nieuws   Zoeken 

Fusilli met zalm en gorgonzolasaus van Els
Ingredienten: (4 pers.):
blikje zalm
4 tomaten
1 kruidenbouillontablet
300 gr.fusilli
300 gr. broccoli
2 preitjes
50 gr. boter
1 teentje knoflook
125 ml creme fraiche
1tl basilicum
150 gr. gorgonzola
1 dl koffieroom
45 gr. geschaafde amandelen
Bereiding:
De tomaten ontvellen en plakjes snijden. De fusilli koken met het kruidenbouillontablet De broccoli in roosjes verdelen en de stronkjes in stukjes snijden. De prei snijd je in ringen. De botersmelten in een braadpan en knoflook erboven utpersen. Broccoli en prei toevoegen en ong. 10 minuten roerbakken. De zalm schoonmaken en met de creme fraiche en basilicum bij de groente doen en erdoor scheppen.Gorgonzola met de koffieroom inkoken tot sausdikte. De fusilli door het zalmmengsel scheppen, verdelen over 4 borden, de gorgonzolasaus erover scheppen. Dan strooi je de amandelsnippers erover en je garneert het met plakjes tomaat.
Receptnummer: 4323 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Els Herrenberg
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept