Sopi di Piska (Bonaireaanse vissoep) van Loes
Ingredienten: (4 pers.):
500 gr. stevige (diepvries) vis (kabeljauw, schelvis o.i.d.),
1 l. water,
ciroensap,
2 grote uien in ringen,
teentje knoflook,
1 paprika,
1/2 spaanse peper,
3 tomaten,
3 stengels selderijblad,
1 el boter,
3 grote aardappelen (vastkokers),
zout en peper,
nootmuskaat
Bereiding:
Vis inwrijven met citroensap. Aardappelen, groenten etc. schoonmaken en in stukjes snijden. Hele zaakje in de pan en ongeveer 20 min. op een zacht vuurtje.
Receptnummer: 434 | Categorie: Soep | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Loes Westermann
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept