Visschotel Cattenlust van Loes
Ingredienten: (4 pers.):
4 gefileerde schollen
100 gr. gepelde garnalen,
witte wijn (Riesling),
viskruiden,
sjalotje,
teentje knoflook,
zakje witte saus,
zakje dillesaus (McCormick),
ca. 1/4 l (kook)room,
blikje witte druiven,
zakje parmezaanse kaas
Bereiding:
Vuurvaste schotel invetten en inwrijven met de doorgesneden teen knoflook. Vis erin en bestrooien met de viskruiden en het gehakte sjalotje. Zoveel wijn erop dat het onder staat. 10 min in matige oven, totdat de vis bijna gaar is
Sauzen volgens gebruiksaanwijzing klaarmaken, maar water vervangen door room (dus ze ook laten koken als de gebruiksaanwijzing dat zegt). Mengen, de uitgelekte druiven en de garnalen er door. Over de vis schenken en daarop de geraspte kaas.
Nog even goed laten doorwarmen in de oven.
Receptnummer: 435 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Loes Westermann
Opmerking:
Serveren met aardappelpuree (ook uit een pakje) en (diepvries) doperwten (+ worteltjes). Als de tafel nog niet gedekt is of de borrel nog niet op, kan het tot een kwartier op de laagste stand in de oven blijven staan.
Zelf mensen die niet bijzonder dol zijn op vis vinden dit lekker.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op https://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept