Jaxxie's boursin zwemmers
Ingredienten: (2 pers.):
pak boursin ( grootste)
flinke ui
champignons
koolvisfilet of kabeljauw (2 stuks)
stokbrood (zo'n afbakding)
Bereiding:
Voor dit recept moet er gemultitasked worden dus let goed op !
a) Bak het stokbrood af EN terwijl dat afbakt, zie B
b) Zet de vis op het vuur, moet geloof ik circa, en plusminus 10 minuten opstaan (zie voor meer info de verpakking van de visjes)
Snijd de ui in klein stukjes, knikker in de pan en fruiten, Champignons erbij (ook in kleine stukjes) en de vis erbij maar wel pas als deze in zijn (of haar, dit is lastig vast te stellen) sop is gaar gekookt. Tenslotte de boursin er door roeren, tot het een lekker kleverig geheel word.
Als je het goed gedaan hebt is het stokbrood tegelijkertijd klaar en dan is het nog een kwestie van het stokbrood in plakjes snijden, en dan de vis op de plakken scheppen.
Receptnummer: 437 | Categorie: Snack | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 10 min. | Meer recepten van: jaxxie
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept