Nieuws   Zoeken 

Carietha's visschotel met krieltjes
Ingredienten: (4 pers.):
1 pak voorgekookte krieltjes (500 gram)
2 ons gerookte spekblokjes
1 stengel prei
150 gram garnalen
250 gram koolvis kabeljauw of andere vis
1 pakje room culinair
witte wijn plus minus een klein glas
provinciaalse kruiden (naar behoefte),peper,zout
Bereiding:
aardappels kort koken spekblokjes uitbakken. In spekvet prei in ringetjes gesneden meebakken. Toevoegen garnalen,vis in kleine stukjes gesneden. room culinair, wijn en kruiden. Kort laten sudderen. Aardappels met vismengsel in ovenschotel. In oven (200 graden)of in magnetron ovenschotel gaar laten worden. Lekker met turks brood of stokbrood en een frisse salade.
Receptnummer: 4398 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Carietha Hochstenbach
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept