Nieuws   Zoeken 

Marlies' supersnelle indiase visschotel
Ingredienten: (4 pers.):
Zakje Tikki Masala van Patak's (AH)
1 pakje koksroom
4 diepvriesblokken kabeljauwfilet (AH)
1 bakje champignons
1/3 doosje diepvrieserwtjes
Basmatirijst
peper, zout
Bereiding:
Kook de rijst gaar en laat intussen nastomen. Snijd de champignons in kwarten en roerbak ze tot ze lichtbruin zijn. Breng op smaak met peper en zout en haal ze uit de pan. Doe wat olie en het zakje Tikki Masala in de pan, roer dit los met een flinke scheut water. Voeg nu de koksroom toe en roer tot een romige saus ontstaat. Leg de kabeljauwblokken in de saus. Draai het gas nu zo laag dat de saus net een klein beetje blijft borrelen. Keer af en toe de kabeljauwblokken om en roer de saus door. Na ongeveer tien minuten is de kabeljauw ontdooid. Hak dan met een houten roerspatel de kabeljauwblokken in grove stukken en voeg de diepvrieserwtjes toe. Nog 3 a 4 minuutjes laten pruttelen (eventueel nog wat water toevoegen) en dan de champignons er door heen roeren. Serveren met de rijst. HEERLIJK!
Receptnummer: 4412 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Marlies
Opmerking:
Dit recept kun je met allerlei soorten exotische sausen klaarmaken. Bijvoorbeeld ook met die lekkere boemboebakjes van Conimex. Ook erg lekker!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept