Jan's eieren met gerookte zalm
Ingredienten: (4 pers.):
1 klontje boter
150 gr. gerookte zalm
4 eieren
4 el slagroom
peper
gedroogde dille
4 potjes
stoompan
Bereiding:
Gebruik aparte potjes.Vet de 4 potjes goed in met boter en verdeel er de in klein stukjes gesneden zalm over.
Boven elk schaaltje een ei breken. In de stoompan zetten en in ongeveer een kwartier gaar koken. Het ei moet volledig gestold zijn.
De room met de gemalen peper en een vleugje dille bestrooien
en in een pannetje verwarmen. Elk schaaltje overgieten met de room mengeling.
Receptnummer: 445 | Categorie: Voorgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 25 min. | Meer recepten van: jan dierckx
Opmerking:
Dit is een GESTOOMD gerecht.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op https://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept