varkenshaasje met groene pepersaus
Ingredienten: (4 pers.):
2 grote varkenshaasjes
25 gr. boter
1 dl droge, witte wijn
200 gr. MonChou Pan & Oven
1-2 el groene peperkorrels
zout
1-2 el fijngesneden bieslook
Bereiding:
Bak de varkenshaasjes rondom bruin in ongeveer 5 min. in de hete boter. Neem het vlees uit de pan en houd het warm.
Giet het braadvet uit de pan, voeg wijn toe en roer de achtergebleven aanbaksels in de pan los met een houten lepel.
Laat de witte wijn iets indampen. Voeg dan Pan & Oven en de groene peperkorrels toe en breng het mengsel aan de kook. Leg de varkenshaasjes terug in de pan en laat deze nog 10-15 min. zachtjes sudderen tot ze de gewenste gaarheid hebben. Neem het vlees uit de pan en houd het warm.
Breng de saus op smaak met zout en roer er voor serveren de fijngesneden bieslook door.
Serveertip: Serveer de varkenshaasjes in plakken gesneden met aardappelpuree en roergebakken spinazie.
Receptnummer: 446 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 40 min. | Meer recepten van: Stefanie Pallandt
Opmerking:
Met dank aan MonChou voor de toestemming voor het plaatsen van dit MonChou Pan & Oven recept.
Kijk ook even op de MonChou site: http://www.monchou.nl
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept