Nieuws   Zoeken 

Mols' groene curry van eend en paprika
Ingredienten: (4 pers.):
eendenborstfilet voor 4
4 dl kokosmelk
2 el groene currypasta
6 blaadjes djeroek poeroet
2 el vissaus
0,5 kop pinda's
zout
4 groene pepers zonder zaadjes
4 groene paprika's
0,5 kop verse basilicum, gehakt
Bereiding:
Hak de groenten fijn. Verhit de kokosmelk in een pan met dikke bodem (of wok). Voeg currypasta toe en roer op laag vuur 3'. Doe de eendenborst erbij, samen met 2 koppen water. Voeg djeroek poeroet en vissaus toe en laat het geheel 10' afgedekt smoren. Voeg pinda's, pepers en paprika's toe en laat nog 15' stoven. Roer vlak voor het serveren de basilicum erdoor en snijd de eendenborst in schijfjes.
Receptnummer: 4471 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Mol
Opmerking:
Opdienen met basmati. Calorieëntellers kunnen de pinda's achterwege laten. Niet-vuurspuwers nemen wat minder currypasta.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept