Monchou hazenpeper
Ingredienten: (4 pers.):
1 kg hazenpoulet
2 uien
75 gr. ontbijtkoek
50 gr. boter
zout en peper
100 gr. gerookte spekblokjes
1 tl tijm
5 dl rode wijn
10 peperkorrels
1 laurierblad
1 pakje Pan & Oven
Bereiding:
Snipper de uien. Snijd de ontbijtkoek. Verhit de boter en laat de hazenpoulet dichtschroeien. Bestrooi met zout en peper. Neem de poulet uit de pan. Fruit de uiensnippers. Voeg de gerookte spekblokjes en tijm toe en bak dit 2 min. Voeg rode wijn, peperkorrels, laurierblad, de ontbijtkoek en de poulet toe. Laat dit in 1 1/2 uur gaarstoven. Schep de poulet uit de pan. Voeg MonChou Pan & Oven toe en verwarm 1 min. tot de saus is gebonden. Voeg de poulet toe.
Receptnummer: 448 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 120 min. | Meer recepten van: Stefanie Pallandt
Opmerking:
Voldoet niet helemaal aan de 45 minuten eis maar ik wilde gewoon een recept met haezenpeper hebben!!!
Met dank aan MonChou voor de toestemming voor het plaatsen van dit MonChou Pan & Oven recept.
Kijk ook even op de MonChou site: http://www.monchou.nl
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept