Tineke's Vlaamse stoofschotel |
Ingredienten: (4 pers.):
500 gr runderstooflappen
5 stengels bleekselderij
1/2 winterwortel
3 sjalotten
1 flesje bokbier
ontbijtkoek (2 tot 3 plakjes)
bak en braad, margarine of boter
zout
peper | Bereiding:
snijdt het vlees in grove stukken. snijdt de groente fijn. braadt het vlees met zout en peper aan in boter voeg als het vlees licht bruin is het bokbier en de fijn gesneden groenten toe. laat het gerecht ongeveer een uur sudderen en voeg de ontbijtkoek toe. laat de stoofschotel nog een half uur sudderen en maak het gerecht op smaak met zout en peper |
Receptnummer: 4491 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 120 min. | Meer recepten van: Tineke |
Opmerking: Serveer de stoofschotel met aardappelpuree of rostierondjes en een frisse salade |
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl |
Functies: Print dit recept |