Nieuws   Zoeken 

Marieke's vis met een mosterdsausje
Ingredienten: (2 pers.):
Koolvisfilet (2 stukken)
Champignons
Ui
Olie
Creme Fraiche
Mosterdsaus
Peper
Zout
Rijst
Bereiding:
De gesneden champignons roerbakken en de ui fruiten in een beetje olie. Daarna de (ontdooide) koolvisfilets in stukjes toevoegen. Even laten pruttelen, waarna je de creme fraiche erbij kan doen. Tot slot meng je de mosterdsaus er door heen en breng je het op smaak met peper en zout. Vergeet de rijst intussen niet te koken!!!!
Receptnummer: 4496 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Marieke
Opmerking:
Ook lekker met andere soorten vis of nog wat extra garnaaltjes er door heen en met pasta is het ook heerlijk. Voor extra pittige saus, kun je sambal toevoegen.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept