Mosterdsaus Monchou Voor Vlees en tuinbonen
Ingredienten: (4 pers.):
1 pakje MonChou Pan & Oven
450 gr. diepvries tuinbonen
1 dl groentevocht van de tuinbonen
1 el mosterd
peper en zout
Bereiding:
Kook de tuinbonen volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking Haal de tuinbonen uit het kookvocht en houd ze warm. Roer het groentevocht, de mosterd en de Pan & Oven in een steelpannetje door elkaar en warm de saus goed door. Breng op smaak met zout en peper.
Receptnummer: 450 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: Stefanie Pallandt
Opmerking:
Met dank aan MonChou voor de toestemming voor het plaatsen van dit MonChou Pan & Oven recept.
Kijk ook even op de MonChou site: http://www.monchou.nl
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept