Nieuws   Zoeken 

Ratatouille lasagna van Sonja
Ingredienten: (2 pers.):
125 gr lasagnabladen verdi
1 blik ratatouille 400gr
1 blik gepelde tomaten
italiaanse kruiden
Blikje tonijn of 2 ons gehakt of vegetarisch
geraspte kaas
Bereiding:
Blik ratatouille opwarmen met gepelde tomaten en kruiden erbij. Indien gehakt gebruikt wordt gehakt rul bakken. Laagje voor laagje groente, vis/vlees, lasagnabladen in een schaal doen. Eindigen met groente mengsel. Geraspte kaas erover en de oven in. 20 minuten op 200ºC. of combi: 10 minuten 200ºC met 350Watt magnetron.
Receptnummer: 4514 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees/Vis | bereidingstijd: 10 min. | Meer recepten van: Sonja
Opmerking:
Je kan dit ook helemaal koud bereiden (gepelde tomaten dan eerst even pureren met staafmixer). Lekker makkelijk als je 's avonds laat thuiskomt.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept