Nieuws   Zoeken 

Broodje Kerrie-Varkensvlees van Yvonne
Ingredienten: (4 pers.):
400 gram varkensvlees, in reepjes
30 gram dieetboter
40 gram uien, fijn gesnipperd
1/2 tl zout
1 flinke theelepel bruine basterdsuiker
1 afgestreken theelepel kerriepoeder
60 gr rozijnen geweld
1 appel
4 ronde harde broodjes
1/8 krop friseesla, blaadjes gewassen en gesneden
1/2 appel, in reepjes of stukjes
1/2 eetlepel gemalen kokos, geroosterd in een droge koekenpan
Bereiding:
Bak het vlees als omscheppend gaar in hete boter Voeg de uien, zout en basterdsuiker toe. Bak dit samen nog 1 minuut. Doe de kerriepoeder erbij en roer alles nog een keer goed om. Schep de gewelde rozijnen en stukjes schoongemaakte appel door het vleesmengsel en warm dit even mee. Snij het kapje van de broodjes en hol de broodjes uit. Beleg de broodjes met wat sla. Schep het vlees erin en garneer met appel en kokos
Receptnummer: 4515 | Categorie: Snack | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 10 min. | Meer recepten van: yvonne k
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept