Nieuws   Zoeken 

Bananen onder een krokant laagje van Arry
Ingredienten: (2 pers.):
2 bananen in plakjes gesneden
3 el verse roomkaas
3 el abrikozenjam
3 el (riet)suiker
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 180 graden. Doe de plakjes banaan in 2 beboterde vuurvaste schaaltjes. Roer de roomkaas en de abrikozenjam door elkaar en leg dit over de bananenplakjes. Bestrooien met de suiker. Zet ze 4 minuten in de oven tot de suiker een mooi bruin laagje heeft gevormd. Je kunt ze nu warm eten met een bolletje ijs, je kunt ze ook laten afkoelen en (niet langer dan een uurtje) in de koelkast bewaren en koud opdienen, wat je maar het lekkerste vindt. Eet smakelijk!
Receptnummer: 4521 | Categorie: Nagerecht | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 5 min. | Meer recepten van: Arry de Kruyk
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept