Nieuws   Zoeken 

Rijstovenschotel met groenten en kwark van Rina
Ingredienten: (2 pers.):
150 gr rijst
1/2 liter kruidenbouillon (van tablet)
2 preien
1 rode paprika
25 gr boter
zout peper
1 eetl. paprikapoeder
1 ons kruidenkaas
2 eieren
225 gr magere kwark
Bereiding:
Kook de rijst gaar in de kruidenbouillon Snijd de preien in ringen en de paprika in blokjes Verhit de boter in koekepan en bak de prei en de paprika 3 min tot de prei zacht is. voeg naar smaak peper en zout en de paprikapoeder toe. Snijd de kaas in kleine blokjes of rasp hem grof. Klop de eieren los en klop de kwark en de kaas erdoor. Verwarm de oven voor op 200 gr. Schep de rijst in een ovenschaal verdeel de groenten en schep het kwark-kaasmengsel erover. Bak de schotel in het midden van de oven goudbruin door en door heet in 20-30 minuten.
Receptnummer: 4526 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 45 min. | Meer recepten van: rina
Opmerking:
Ik heb dit receptje eens van een kennis gekregen en vond het erg lekker.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept