Nieuws   Zoeken 

Evelien's pasta met pesto en courgette
Ingredienten: (2 pers.):
Pijnboompitjes
(olijf)olie
peper en zout
ui
teentje knoflook
groene paprika
bakje champignons
courgette
pesto
boullionblokje
pasta
Bereiding:
Rooster wat pijnboompitjes in een hapjespan, pas op dat ze niet aan branden. Strooi er een beetje peper er over heen. Als de pijnboompitjes klaar zijn leg ze dan even op een bord. Doe wat (olijf)olie in de hapjespan en bak de fijngesneden ui en knoflook. Voeg de groene paprika en de champignons toe. Laat het geheel even lekker pruttelen. Voeg vervolgens de courgette toe. Als de groente lekker doorgebakken is, kan de pan van het vuur gehaald worden. Voeg de pijnboompitjes en een paar scheppen pesto naar smaak toe. Serveer het met de pasta. Kook de pasta met een boullionblokje.
Receptnummer: 4528 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: evelien
Opmerking:
Het handigste is om geen spaghetti te gebruiken, maar een groffe macaroni soort.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept