Nieuws   Zoeken 

Sonja's rattatouille schotel
Ingredienten: (2 pers.):
2 ons vlees of vis (naar keuze)
1 ui
250 gr champignons
1 teentje knoflook
1 tomaat
1 blik rattatouille (bonduelle 400gr)
450 gr aardappelschijfjes
1 ei
geraspte kaas
Bereiding:
Snij het vlees is stukjes en bak het (vis hoeft niet van tevoren gebakken te worden). Voeg gesnipperde ui, knoflook, peper, en plakjes champignons toe en roerbak een paar minuten. Voeg de tomaat toe en bak kort mee. Doe in een ovenschaal het blik rattatouille, daarna het vlees mengsel (of vis rauw met daarover het groentemengsel). Leg hieroverheen de aardappelschijfjes. Klop het ei los en schenk dit over de aardappels. Bestrooien met wat geraspte kaas. 20 minuten in de oven op 200ºC of 10 minuten in de combi met 200ºC en 350Watt magnetron. Eet smakelijk
Receptnummer: 4565 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees/Vis | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Sonja
Opmerking:
Dit gerecht kan ook weer helemaal van tevoren klaargemaakt worden. Hoef je het 's avonds alleen maar in de oven te zetten. Vegetarisch is dit ook erg lekker.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept