Nieuws   Zoeken 

Els' kipfilet gevuld met ananasroomkaas
Ingredienten: (4 pers.):
4 kipfilets
4 schijven ananas
100 gr. roomkaas met ananas
4 plakjes rookvlees
zout en peper
boter
Bereiding:
Snijd de ananas klein. Snijd de filets open als een envelopje. Verdeel de roomkaas in 4 stukjes en wikkel elk stukje in een plakje rookvlees. Vul hiermee de filets en steek ze dicht met cocktailprikkers. Kruiden met zout en peper. Boter verhitten en de filets in ong. 20 minuten gaar en bruin bakken. Voeg op het laatst de stukjes ananas toe en warm ze mee. Verdeel de filets over 4 borden, haal de prikkers eruit en verdeel de stukjes ananas erover. Lekker met aardappelkroketjes en sla.
Receptnummer: 4566 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Els herrenberg
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept