Nieuws   Zoeken 

Sophie's broodje paysan
Ingredienten: (2 pers.):
2 bruine of witte broodjes of een klein stokbroodje
4 plakken beenham
125 gr roombrie
1 flinke ui
Bereiding:
broodjes of stokbrood door midden snijden beleggen met de beenham. Brie in stukjes snijden en daarmee de broodjes beleggen. De ui in kleine stukjes snijden. Je hebt nu 2 mogelijkheden. Je kunt de ui in een beetje boter goudbruin bakken, of je laat de ui rauw. In ieder geval de ui over de brie verdelen. Het broodje in een voorverwarmde oven (200 graden) verwarmen, tot dat de brie een beetje begint te smelten.
Receptnummer: 4575 | Categorie: Lunchgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Sophie Cremers
Opmerking:
Dit broodje heb ik ooit in een lunchroom gegeten, en nu maak ik het regelmatig zelf als lunchhapje. Eet smakelijk.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept