Nieuws   Zoeken 

Sonja's kabeljauw a la Gertruide
Ingredienten: (2 pers.):
400 gr kabeljauw of koolvis
bakje champignons
250ml karnemelk
2 theelepels paprikapoeder
2 theelepels suiker
1 theelepel peper
1/2 bouillonblokje
kaas
Bereiding:
Snij de kabeljauw in gelijke stukken en leg dit in een ovenschaal. Doe hier de in plakjes gesneden champignons bovenop. Meng de karnemelk met de kruiden en giet dit over het vis/champ.mengsel. Leg de kaas hier bovenop en schuif het 20 minuten in de oven op 200ÂșC. Lekker met stokbrood en kruidenboter
Receptnummer: 4609 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 10 min. | Meer recepten van: Sonja
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept