Syl's moeder's andijvie met pindasaus
Ingredienten: (3 pers.):
kilo andijvie
aanmaakspul; aardappelzetmeel
pindasaus:
potje gouda's glorie pittige pindasaus
melk
4 ons gehakt
aardappelen
Bereiding:
maak de gehaktballen zoals je ze zelf gewend bent snijd de andijvie, was ze en kook ze met aanhangend water. Ong. 20 minuten, tot het naar je zin geslonken is. twee theelepeltjes aanmaakspul mengen met wat water en door de andijvie mengen en en klontje boter erop leggen. Evt. wat groentekruiden erover heen. kook ondertussen de aardappels. maak de pindasaus door het halve potje te mengen met de melk (hoeveelheid melk doe ik op gevoel, ff kijken en mengen) Dan de andijvie en het gehakt lekker met de pindasaus opeten!
Receptnummer: 4635 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Hannie
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept