Nieuws   Zoeken 

Fettuccine met rookkaas en salami van Josee
Ingredienten: (4 pers.):
375 gram tagliatelle of fettuccine
1 el. olijfolie
blik tomatenblokjes
pakje spekblokjes
1 grote ui in ringen gesneden
2 uitgeperste tenen knoflook
150 gram in blokjes gesneden salami
1 eetlepel bloem
blikje tomatenpuree
3.75 dl koffieroom (volle soort)
100 gram rookkaas (geraspt)
peper
wat verse geknipte peterselie
Bereiding:
Kook de fettuccine in een grote pan kokend water met zout beetgaar. Laat de pasta uitlekken en doe hem terug in de pan. Ondertussen: Verhit de olie en fruit hierin de ui in 3 min. goudbruin en glazig. Voeg de knoflook toe. Voeg na 1 min. de tomaten, het spek en de salami toe. Bak 2-3 min. Roer de bloem en vervolgens de tomatenpuree erdoor. Laat het geheel 1 min. pruttelen. Voeg geleidelijk al roerend de koffieroom toe. Breng de saus aan de kook en zet het vuur laag. Voeg rookkaas, peper en peterselie toe en laat de kaas smelten. Schep de saus door de pasta. Serveer direct.
Receptnummer: 4658 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 35 min. | Meer recepten van: Josee van Tupper
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept