Nieuws   Zoeken 

Jet's lasagne met spinazie en zalm
Ingredienten: (4 pers.):
2 blikjes zalm
1 pak diepvriesspinazie a la creme
1 pak lasagnevellen
0,5 liter halfvolle melk
1 pakje boursin
knoflook
2 zakjes bechamelsaus
Bereiding:
Ontdooi de spinazie. Maak de bechamelsaus met de melk, zoals op de verpakking aangegeven staat. Smelt de boursin door de saus. Beleg de bodem van een lasagneschaal met de lasagneplakken. Leg hierop een laagje zalm, dan een laagje spinazie en dan de saus. Hierna ga je weer verder met laagjes maken tot de schaal vol is. Je sluit af met een laag lasagneplakken, hierop giet je het restje saus en dit bestrooi je flink met geraspte kaas. Vervolgens ong. 45 min. in een oven van 220 graden en mmmmm....
Receptnummer: 4681 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 45 min. | Meer recepten van: jet
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept