Nieuws   Zoeken 

Esther's tomaten-aardappelpureeschotel met kip
Ingredienten: (4 pers.):
1 ui
1 knoflookteentje
35 gr boter
4 enkele kipfilets
zout/peper
1 blik tomatenblokjes
1 1/2 eetlepel italiaanse kruiden
zakje puree voor ovenschotel van maggi
Bereiding:
verwarm de oven op 250 graden en vet de ovenschaal in. pel de ui en de knoflook, snipper ze fijn. verhit de boter in de pan en bak de kip bruin, bestrooi de kip met de peper en de zout en bak ze nog ongeveer 5 min. zachtjes bijna gaar. leg de kip in de ingevette schaal, doe de ui en de knoflook in de pan met het braadvocht bal ongeveer 3 minuten. schep de tomaat met vocht erbij en de kruiden. Doe dit over de kip. Maak de aardappelpurree zoals op het pakje staat en doe dit als laatste in de schaal en dek het geheel ermee af. Bak het geheel in ongeveer 30 minuten af.
Receptnummer: 4686 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 16 min. | Meer recepten van: esther
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept